Почивки и екскурзии
Екскурзии в Мароко

Кралство Мароко се намира в северозападните части на континента Африка. На север има излаз на Средиземно море и на прохода Гибралтар, който разделя Мароко от Иберийския полуостров.На запад Мароко има широк излаз на Атлантическия океан. На около 100 км от бреговете му се намират испанските Канарски острови. На юг Мароко граничи със Западна Сахара, а на изток – с Алжир. Географското положение на страната е благоприятно за развитие на туризма, тъй като не само има добър климат, но и се намира съвсем близо до Европа. Мароко е един от туристическите гиганти в Африка. Всяка година страната се посещава от милиони туристи, които идват заради топлия климат, прекрасни плажове, огнено червени пейзажи и ориенталската култура. Най-посещаваните градове в Кралство Мароко са Касабланка, Маракеш и Агадир.

Мароко - Имперски тур 2020
Мароко - Имперски тур 2020

Каним Ви в Мароко - уникална държава с много колорит и пикантен привкус!
София – Маракеш – Водопад Узуд – Маракеш – Рабат – Мекнес – Фес – Казабланка – Маракеш – София
9 дни
Екскурзия с автобус и самолет
Екскурзия с автобус и самолет, пролет - есен 2020
Потвърдени дати:
28.04.2020
29.09.2020; 06.10.2020; 13.10.2020

Една живописна мозайка от разнообразен и красив ландшафт, богата история и неповторима архитектура. Тук Ви очакват древните арабски градове Казабланка, Маракеш, Фес, Рабат и Танжер - изключително различни и всеки един със своя уникална атмосфера и ритъм на живот.

 


  още 


Испания и Мароко
Испания и Мароко

Мадрид, Андалусия и Мароко, със самолет и обслужване на български език!
София – Мадрид – Кордоба – Севиля – Тарифа – Танжер – Фес – Мекнес – Казабланка – Рабат – Танжер – Тарифа – Гранада – Дворецът „Аламбра“ – Мадрид – София
Топ цена: 1599 BGN
9 дни
Екскурзия с автобус и самолет на 29.03.2020 и 01.11.2020

Посетете с нас хипнотичната Андалусия и пропития с магията на Африка Мароко, където реалността трудно може да се отдели от митичността!

 

  още